Alduminis d.o.o može da Vam ponudi sve vrste štamparskih usluga po najpovoljnijim cenama.

VAŠE ŽELJE PRETVARAMO U STVARNOST!


Tampon štampa

Poluautomatska štampa sa pravilnim i ravnomernim nanosom boje, pogodna za zakrivljene površine kao što su olovke, upaljači, privesci... Kada se po potrebi otisak radi dvokomponentnom bojom postiže izuzetnu trajnost Pogodna za srednje i veće tiraže.

Ofset štampa

Najrasprostranjenija štampa za papirnu konfekciju - vizit karte, memorandumi, NCR (samokopirajući) blokovi, flajeri u svim formatima.... Moguće je raditi u CMYK (kolor) varijanti, mešanim bojama (po uzorku boje koji mušterija donese) ili po nekoj od skala PANTONE, HKS... Pogodna za srednje i veće tiraže...

Sito štampa

Ručna štampa sa najlepšim nanosom boje koja nije ograničena samo na papir, već se može raditi na plastici, drvetu, gumi, tekstilu, koži... Zakrivljene površine takođe nisu prepreka pa se sitom mogu raditi neke olovke, upaljači... Pogodna za manje i srednje tiraže

Digitalna štampa

Moderna štampa na kolornim laserskim printerima, kvalitetnog otiska i brze realizacije, pošto nije opterećena velikom predpripremom kao što je ofset štampa. Pogodna za male i srednje tiraže

Lasersko graviranje

Moderna tehnika graviranja (i sečenja) artikala laserskim snopom gde je postignuta maksimalna trajnost otiska. Ima mogućnost rada na zakrivljenim povrSinama raznih materijala, drvo, plastika kJirit, koža... sve do čelika.

Blindruk (suvi žig)

Ručna tehnika oplemenjivanja vizit karte (memoranduma...) utisnutim detaljem u papir bez boje, samo kao reljef. Koristi se takode za utiskivanje logotipa ili imena firme na rokovnike, ataše mape i sličnu galanteriju.

Zlatotisak

Slična tehnika blinduku, samo što se preko reljefa dodaje folija (koja ne mora biti zlatna - ima ih u raznim bojama plavoj, crvenoj, zelenoj...) Ista tehnika takođe ima primenu na rokovnike i sličnu galanteriju.

Priprema za štampu

Posle odredivanja finalnog dizajna i izgleda nekog artikla pristupa se pripremi za štampu po grafičkim pravilima da bi se iz mašine izvukao maksimum u kvantitetu i kvalitetu.

Dizajnerska rešenja

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva klijentu dajemo predlog odgovarajućeg idejnog rešenja i u skladu sa željama i potrebama klijenata potpuno definišu dizajn.

vrh strane

Alduminis d.o.o; Partizanske vode 8, 11030 Beograd; Tel:+381 (0)11 239 23 19