Marketing

Naš tim Vam može osmisliti i realizovati celokupnu marketing kampanju od definisanja vizuelnog identiteta firme, preko ispitivanja tržista do oglašavanja i promovisanja Vašeg uslužnog ili proizvodnog programa

  • Novinski oglasi. Priprema i izrada novinskih oglasa je uračunata u cenu oglašavanja.
  • TV i radio reklame. Zakup reklamnog vremena na svim kanalima. Izrada radio i TV spotova.
  • Bilbordi. Zakup bilborda na celoj teritoriji Republike Srbije, dizajn i priprema za štampu istih.
  • Svetleće reklame. Postoji veliki izbor mogućnosti i rešenja za izgled Vaše svelteće reklame bez obzira na veličinu ili dimenzije (Neonske reklame, Svetleći displeji, Svetleći totemi, Reklame sa baner platnom, Reklame sa led diodama)
  • Prezentacije. Izrada prezentacija u Power Pointu.
  • Konferencije za novinare. Zakup prostora za održavanje konferencije i organizacija iste.
  • Učešće na sajmovima. Kompletan dizajn i priprema štandova za sajmove, opremanja sajmova i drugih manifestacija slične vrste. Uz pomoć našeg stručnog tima Vaše ideje će biti realizovane u izgradnji štanda viskokog kvalitat. Takodje Vam možemo izuzetno povoljno obezbediti zakup sajamskog prostora ili manifestacije slične vrste.

    U mogućnosti smo da Vam obezbedimo popuste za kontinuirano oglašavanje

vrh strane


WEB Prezentacije

Web stranicu morate imati! Ne samo zbog prestiža, prvenstveno je potrebna iz komercijalnih razloga. Ljudi su u sve vecem broju poceli da koriste internet da bi pronašli uslugu koja im je potrebna.
Ukoliko tražite ili nudite posao, želite da plasirate celokupan proizvodni asortiman reprezentativnoj ciljnoj grupi potrošača, Vaš cilj je svakako da što više zainteresovanih poslodavaca ili potencijalnih klijenata saznaju za Vas.
Internet sajt Vam, bez ikakve sumnje, samo može pomoći u tome
Naše preduzeće može pružiti kompletnu izradu profesionalne, korporativne i komercijalno isplative prezentacije, od same ideje do njene realizacije.

Vaše je samo da nam ukratko objasnite šta želite, a naši stručni saradnici će Vam srdačno izaći u susret i pomoći da ostvarite cilj.

vrh straneUMNOŽAVANJE I ŠTAMPA (CD/DVD)

Umnožavanje CD/DVD bez obzira na količinu. Priprema i štampa omota i direktno na CD-u ili DVD-u. Štampamo direktno na CD medije svih oblika: klasične, mini cd-ove i cd vizit karte.

vrh strane

 

  

Papirna galanterija

Dizajn i priprema za sve vrste papirne galanterije. (Kese, podmetači, rokovnici, kalendari,...). Štampa na svim vrstama papira.

vrh strane

 

 


Design&Prepress

Naš tim dizajnera će vaše ideje pretvoriti u stvarnost.

vrh strane

 
Alduminis d.o.o; Partizanske vode 8, 11030 Beograd; Tel:+381 (0)11 239 23 19